ALİ TOMBAŞ’A ORDULULARIN TAM DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, seçim kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. İlçede her kesime dokunan Tombaş, ziyaret ettiği her yerde büyük ilgi görüyor. Bu kez Sultanbeyli Ordulular Derneği'nde Ordulu vatandaşlarla bir araya gelen Tombaş, destan yazmaya devam ediyor.

Ali Tombaş’a Orduluların Tam Desteği Devam Ediyor

Orduluların coşkulu katılımıyla gerçekleşen etkinlikte duygularını dile getiren Tombaş, “Zafere inanmış kadromuzla Sultanbeyli’ye hizmet etmeye geliyoruz. Sultanbeyli bizim evimiz, sevdamız. Sizlerin güçlü desteğiyle ilçemize hizmet etmenin heyecanını taşıyorum. Her ziyaretimizde vatandaşlarımızın taleplerini dinliyorum. Gençlerimizden yaşlılarımıza kadar herkes için gayretle çalışacağımızın sözünü bir kez daha yineliyorum.”

"Sultanbeyli İçin Yüzyılın Projeleri"

Sultanbeyli'yi daha ileri taşıyacak 100 projesini Pazar günü açıklayacaklarını ifade eden Ali Tombaş, “Sultanbeyli’nin Yüz Akı Projeleri”ni titizlikle oluşturduklarını belirtti. “Türkiye Yüzyılında Yüz Proje” sözünü verdiklerini vurgulayan Tombaş, projelerini 25 Şubat Pazar günü saat 18.00’de Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde açıklayacaklarını duyurdu.

“Sultanbeyli Bilir, Gerçek Belediyecilik AK Parti”dir diyen Tombaş, AK Partili belediyelerin ortaya koyduğu vizyon çalışmalarının en tabii göstergesi olduğunu ifade etti. Sultanbeyli'nin güçlü yarınlara taşınması için gönülden hizmet edeceklerini belirten Tombaş, hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü destek çağrısında bulundu.

"Sultanbeyli’mizin Yüz Akı Projeleri"ni açıklayacakları programlarına tüm hemşehrileri davet eden Tombaş, Ordulu hemşehrilerine coşkulu destekleri için teşekkür etti.


 

GÜNDEM

DÜNYA