“ESNAFIN GELECEĞİ İÇİN KRİTİK SEÇİM: SERDAR ŞAHİNOĞLU BAŞKANLIK İÇİN YOLA ÇIKTI!”

Sancaktepe Sultanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin başkanlık seçimleri heyecanı dorukta! Serdar Şahinoğlu, bu önemli göreve talip olduğunu açıkladı ve esnafla buluştu. 1 Aralık 2023 Cuma günü, Sultanbeyli Elit Düğün Salonu’nda gerçekleşen yemekli davete yoğun bir katılım oldu.

“Esnafın Geleceği İçin Kritik Seçim: Serdar Şahinoğlu Başkanlık İçin Yola Çıktı!”

Şahinoğlu, esnafın sorunlarını dinledi, yüzlerce mağdur edilen esnafın sesine kulak verdi. Kürsüye çıkarak konuşan Şahinoğlu, “Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Mağduriyet yaşayan, kredi bekleyen esnaflarımız için elimizden geleni yapacağız. İnşallah, diğer kooperatifler gibi 3-4 gün içinde esnafa kredi verebilen bir kurum haline getireceğiz” dedi.


Şahinoğlu’nun konuşmasında, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gönderilen faiz destekli kaynakların esnaf ve sanatkarlara ulaşmadığını  görüyoruz. Bu hantal ve keyfiyetçi yapıyı değiştirmek için yola çıkan Şahinoğlu, esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kısacası, yeni bir sayfa açarak kooperatifin işleyişini daha etkin hale getirmeyi hedefliyoruz.


Bu seçimin, esnafın geleceği için kritik bir dönüm olduğunu belirten. Şahinoğlu: yönetim kurulu arkadaşlarımla, kooperatifin daha hızlı ve adil bir şekilde hizmet vermesini sağlayacağız. Esnafımızın güçlü bir temsilcisi olarak, Allah’ın izniyle, Sancaktepe Sultanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına aday oldum. Bu göreve talip olmamın nedeni, mevcut yönetimin hantal ve keyfiyetçi uygulamalarına son vermek, kooperatifimizi daha etkin hale getirmek ve siz değerli esnaflarımızın hak ettiği hizmeti sunmaktır.


Bizim yönetim anlayışımızda, dil, din, ırk, mezhep, memleket veya bölge ayrımı yapmadan, Ahilik düsturunu benimseyerek sizlere hizmet etmeye adayız. Başarı hikayemizin yazarları sizlersiniz. Pandemi, deprem, ekonomik kriz gibi zorlu süreçleri atlattınız ve ayakta kaldınız. Siz, toplumun en önemli taşlarısınız.


Kefilsiz ve ipoteksiz kredi verme sözü vermiyorum, ancak kurumumuzu korumak adına, şartları yerine getiren her esnafa eşit koşullarda kredi vereceğim. Ben Serdar Şahinoğlu ve yönetimim olarak, yaşadığım süreçleri sizlerle paylaşarak kararınıza sunacağım. Dualarınızı bekliyorum. Hepinize teşekkür ederim. dedi...!

 

GÜNDEM

DÜNYA