HÜSEYİN SEZER: SULTANBEYLİ'NİN GELİŞİM SÜRECİNE İVME KATMAYA HAZIR...

2024 yerel yönetimler seçimlerinde ilçe belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamış ve resmi başvurusunu yapmıştı. Başvurunun ilçedeki yansıması Hüseyin Sezer’in iktisadi ve idari deneyim ve yeteneği göz önünde bulundurularak heyecan yarattı. 

Hüseyin Sezer: SULTANBEYLİ'NİN  GELİŞİM SÜRECİNE İVME KATMAYA HAZIR...

Yönetim sürecinde halka en yakın birimler kamu kuruluşları olarak belediyelerdir. Belediyeler yönetim sürecini etkin yönetebilmek için mutlaka halka dönük faaliyetler esas almalıdır. Bu faaliyetleri yönetirken bir yandan halkla ilişkilerini, diğer yandan da finansal kaynaklarını etkin kullanabilecek planlamalar yapmalıdır. Finansal planlamaları yapıp uygulamada adilane hizmetlere öncülük edebilmek te ancak bu meziyetleri deneyimleriyle pekiştirmiş ve alanında uzmanlaşmış hizmet sevdalıları üstlenebilir. 
SEVİLEN VE SAYILAN BİR İSİM


1987 yılından bu yana Sultanbeyli’de ikamet eden, ilçe halkı tarafından sayılan ve sevilen bir ailenin ferdi olarak iyi eğitim almış, iktisat alanında ihtisas yapmış, aile şirketleri de dahil olmak üzere ilçe ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak ticari faaliyetler yürütmüş, istihdam olanakları sağlamış, ticaret ve siyaset insanı Hüseyin Sezer toplumun faydalı ve aranan bir ismi olmayı başarmıştır. Sadece ticari faaliyetleriyle değil sivil toplum kuruluşlarının oluşum ve hizmet süreçlerinde de önemli roller üstlenerek sosyal sorumluluk projeleriyle de ilçenin aranan ve sevilen simaları arasında hatırı sayılır bir noktada durmayı bilmiştir. 36 yılını ilçeye adamış bir ailenin vatan toplum sevdasıyla hizmet etme gayesi güden evladı Hüseyin Sezer 2024 yerel yönetimler seçimlerinde ilçe belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamış ve resmi başvurusunu yapmıştı. Başvurunun ilçedeki yansıması Hüseyin Sezer’in iktisadi ve idari deneyim ve yeteneği göz önünde bulundurularak heyecan yarattı. 


2009 - 2014 yılları arasında AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Sultanbeyli Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerini üstlenen Hüseyin Sezer, 2014 - 2019 yılları arasında AK Parti Sultanbeyli Belediye Meclis Üyeliği ve Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 


‘DAHA GÜÇLÜ, ADİL VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN’ 
 Sultanbeyli’de yetişmiş, Sultanbeyli’nin gelişim ve kalkınması adına birçok görevi başarıyla ifa etmiş olan Hüseyin Sezer ilçe için hayalini kurduğu projelerini hayata geçirebilmek için azimli ve kararlı. İlçenin kendi ayakları üzerinde durabileceği ekonomik güce ve modern şehirleşme ile daha yaşanabilir bir yaşam merkezi haline gelebilmesi için gerekli donanıma ve vizyona sahip. Daha güçlü, adil ve sürdürülebilir bir geleceğin mümkün olduğunu her fırsatta dile getiren Sezer ilçenin dokusuna ve kültürüne uygun bir hizmet anlayışıyla gelişim sürecine ivme katmaya hazır olduğu mesajını veriyor. 


 

GÜNDEM

DÜNYA