IYİ PARTİ SULTANBEYLİ 3. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI.

İstanbul iyi Parti Sultanbeyli ilçe başkanlığı 3. olağan kongresi yapıldı..

Iyi Parti Sultanbeyli 3. olağan kongresi yapıldı.

Sultanbeyli Erbakan Kültür merkezinde düzenlenen kongrede divan üyelerinin yer almasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Olağan genel kurullarına katılan herkese teşekkür eden iyi Parti Sultanbeyli ilçe başkanı "Özkan ÖZTÜRK" partilerinin kurulduğu günden beri ilçe için çalıştıklarını dile getirdi

Değerli divan,kıymetli ilçe başkanlarim,il divanim,benimle birlikte can siperhane gece gündüz demeden, harami düzene karşi, evlatlarindan ve işlerinden fedakarlik yaparak ,mücadele eden dava arkadaşlarim ,yol arkadaşlarim...
her türlü iftiranın ve hakaretin atıldığı ,demokrasi,hukukun üstünlüğü,adalalet ve insan haklari için,tek adam rejimine dur demek amaciyla, vijdaninin sesini dinleyerek ,sahada koşturan partimizin çok kiymetli deleğeleri ve üyeleri..
siyasi partilerimizin ilçe başkanlari,stk temsilcilerimiz,muhtarlarimiz,iş insanlari,değerli basinimiz,emniyet teşkilatimiz,uzaktan ve yakindan gelen kiymetli misafirlerimiz,hepinizi saygi,sevgi ve muhabbetle selamliyorum.
3.olağan kongremize hepiniz hoşgeldiniz şeref verdiniz.
konuşmama başlamadan önce ,geçtiğimiz günlerde taksimde yaşanan bombali saldirida hayatini kaybeden vatandaşlarimiza, yüce allahtan rahmet diliyorum.
aziz milletimizin, başısağolsun.


değerli arkadaşlar, öncelikle ilk kongre konuşmamizda vermiş olduğumuz sözler ile konuşmama başlamak istiyorum.
ne demiştik...asla koltuk işgal etmeyecek,genel başkanımız sn.meral akşenerin önderliğinde ,sürekli vatandaşlarimizla iç içe olarak, parti politikalarimizi anlatacak,ilçe binamizi daha makul bir alana taşiyacak,üyeliklerimizi artiracak ve partimizin bütün organlarini çalişir vaziyete getireceğiz .durmayacagiz,asla ama asla yorulmayacağiz.
bu söylediklerimizin tamamının üzerine koyarak ,yerine getirmiş olmanin mutluluğunuda hep birlikte yaşiyoruz.
değerli dava arkadaşlarım ,ilçe başkanliği görevim süresince, faaliyet raporunda da okunduğu gibi, koltuk işgal etmeye hiç vaktimiz olmadi.
yaptıklarımız ise yapacaklarımızın teminatı olacaktır.
değerli arkadaşlar daha yeni başlıyoruz,yapacak çok ama çok işimiz var.
cennet vatanımızın tek adam rejimi ile yönetilirken,5 müteahhite verilen balli ihalelere,liyakatsiz kadrolarin iş başina gelmesiyle ,ülkemizin uçurumdan aşşağiya sürüklenmesine asla müsade edemeyiz.
ayrıca bu seçimin önemini özellikle vurgulamam gerekir ki.inançla mücadele etmediğimiz taktirde, bir daha asla bu ucube sistemi konuşamayacagimiz dönemden geçeçegiz.
o nedenle samimiyetle söylüyorum ki , bu anlayiş ve hirs ile çalişmak zorundayiz.
aksi taktirde, umudu yeşeren herkesin umutsuzluga kapılmasına sebep olabiliriz.bunun yolu da samimiyet ile mücadele etmekten geçiyor.
partimiz kurulduğu günden bu güne,atilan iftiralar,hakaretler ve ticari kayiplarimizi umursamadan ,bütün özveri ve inançla doğru bildiğimiz yoldan asla dönmedik...dönmeyeceğiz...


çünkü bizler,türk siyasi tarihine altin harfler ile yazilacak, çok önemli bir siyasi hareketin temsilcileriyiz.
çünkü bizler, ülkemizde demokrasinin ve insan haklarinin, adaletin, liyakatin yok olmamasi adina bu harekette yer aldik.
milletimizin de bizden beklediği budur.
gazi mustafa kemal atatürk’ün ilkeleri üzerinden,
milletimizin bize yüklediği görev ve sorumluluklarin bilinciyle ,var gücümüzle çalişmak zorundayiz.
türk devletini ve milletini, her alanda dünyanin en güçlü ülkelerinden birisi haline getirmek ,bizim öncelikli görevimiz olmalidir.
sayın genel başkanımızın partimizi kurarken, sahip olduğu bu ülküyü yerine getirmek için var gücümüzle çalişmamiz gerekmektedir.
20 yıl önce iktidar tarafından verilen ve tutulmayan sözler ,günümüzde sözde türkiye yüzyili parolasiyla tekrar önümüze konulmaktadir.
gelinen noktada ,alınan kararlar ile,emeklimiz, çiftçimiz, köylümüz her geçen gün ağirlaşan hayat şartlari ile mücadele ederken, belli bir kesimin, milletin parasi ile nasil lüks bir yaşantii içerinde olduğunu bu çilekeş milletimize anlatmamiz gerekmektedir.
bunların suçlusunun dış güçler değil, sadece ve sadece tek adam rejimi ve akp nin yanliş siyaseti olduğunu anlatmak zorundayiz.
iyi partiye gönül vermiş cesurlar hareketinin değerli temsilcileri, özellikle, ülkemizde bir beka sorunu haline gelen yabanci uyruklu siğinmacilar yüzünden, ülkemizde çok ciddi bir güvenlik sorunu olduğu aşikardir.


istanbul başta olmak üzere, ülkemizin birçok yerinde yabanci uyruklu çete ve mafyalar türemiştir.
artık sokaklarımızda güvenle yürüyemez hale geldiğimizin farkında mısınız?
yine aynı şekilde ,bu sığınmacılara kendi vatandaşlarımızın sahip olmadığı imkânlar sunulmuştur.
ne yazık ki istanbul sokakları , küçük bir ortadoğu kasabasi haline dönmeye başlamiştir.
geçtiğimiz aylarda, yine bir maden faciası yaşadık.maden şehitlerimize yüce allahtan rahmet diliyorum.aziz milletimizin başi sağolsun. bu kaçinci?
peki bu facilara sebep olanlara ne oluyor?
tabiki hiç bir şey. işte tren kazasi, işte maden kazalari.
sorumlular ellerini kollarını sallayarak gezerken ,olan yitip giden ,bizim vatandaşlarımıza ve onların geride bıraktıklarına olmaktadır.
saygıdeğer hanfendiler,beyfendiler, iyi lerin iktidarında bunların hepsi son bulacaktır.
bunun için öncelikle iktidara gelmemiz gerekmektedir.
2023 yılında yapılacak seçimler öncesinde çok çalişmamiz gerekiyor.
sizlerin de desteği ile,bu seçimlerde sultanbeyli ilçesi başta olmak üzere, tüm ülkede iyilerin oylarini yükseltmek için çalmadik kapi, dokunmadik vatandaşimizi birakmayacağiz. dedi.. konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Özkan ÖZTÜRK yeniden iyi Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığına seçildi...!

 

 

 

 

 

 

GÜNDEM

DÜNYA