(KAİ)AŞURE PROGRAMI DÜZENLEDİ...!

"Kars Ardahan Iğdır platform"unun düzenlediği aşure programına yoğun katılım oldu...!

(KAİ)Aşure programı düzenledi...!

Günün anlam ve önemine dair söz alan (KAİ) Platformu Başkanı "Yüksel Çelik" Sultanbeyli'mizin kıymetli iş adamları, STK Başkanları, siyasi partilerimizin üst düzey yöneticilerine, ilçe Başkanlarımıza, Belediye Meclis üyelerimize, basın emekçilerimize ayrıca Platformumuzun üyelerine ve (KAİ) olarak düzenlemiş olduğumuz aşure programımıza Hepiniz hoş geldiniz Şeref verdiniz ve bizleri onurlandırdınız..


Başkan Çelik: Ayrıca siz değerli misafirlerinize bu ortamı hazırlayan "Kars Ardahan Iğdır platform"umuzun istişare ve yönetim kurulumdaki yol arkadaşlarıma ve "Kars Sarıkamış Eşme Çayır Köyü Derneğimizin" ev sahipliğini yapan tüm yönetimine, üyelerine şükranlarımı sunuyorum..


Başkan Çelik: konuşmasında kıymetli Misafirlerimiz burada sizlere bir kase aşure ikramımız olacak ancak önemli olan sizler gibi değerli ve güzel insanlarla, kıymetli dostlarla bir araya gelip birlik ve beraberliğimizi kardeşliğimizi pekiştirmeye vesile olmak bizler için onur vericidir...


Değerli dostlarımız platformumuzun amacı siyasi ticari veya menfi bir amaç gütmemektedir, Kardeşliğimiz birliğimiz ve beraberliğimizin önüne hiç bir siyasi bakış ve ideolojik duruş geçmemelidir,


Siz değerli dostlarımız bu yaz mevsiminin sıcağında belki de çok önemli işlerinizi bırakıp buraya gelerek bir kase aşuremizi bizlerle paylaştınız çok mutluyuz, bahtiyarız, Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın, hasleten şahsım ve yönetimim adına en içten duygularımla çok, çok teşekkür ediyorum, hoş geldiniz, Şeref verdiniz, Sağ olun, var olun, Allah'a emanet olun. dedi...!

GÜNDEM

DÜNYA