MELİK KAYA AK PARTİ’DEN SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU...!

Melik KAYA, Ak Parti Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olarak önümüzdeki yerel seçimlerde adaylık başvurusunu yaptı ve bu kararı kamuoyuyla paylaştı. Kendisi, Sultanbeyli’ye olan sevdasını ve hizmet amacını vurgulayarak, daha yaşanabilir bir Sultanbeyli için çalışmayı hedeflediğini ifade etti.

Melik KAYA Ak Parti’den SULTANBEYLİ Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu...!

Melik KAYA  Ak Parti Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu açıkladı. KAYA, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “ SULTANBEYLİ sevdalısı birey olarak önümüzdeki Yerel Seçimlerde üyesi bulunduğum Ak Parti’den SULTANBEYLİ Belediye meclis üyesi aday adayı olmak için başvurumu yaptım. 31 Mart 2024 tarihinde yapıllacak seçimlerde Ak Parti Sultanbeyli Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığımı açıklamaktan onur duyuyorum.

Yürüdüğümüz bu kutlu yolun sonunda mutlu ve huzurlu bir Sultanbeyli için çalışacağız. Tek derdimiz daha güzel yaşanılabilir Sultanbeyli olmasıdır.

Elbirliği ile hep birlikte Sultanbeyli’mize yeni bir vizyon katmak için elimizi taşın altına koyup Sultanbeyli’ye bir taş da bizlerin elinden olsun dedik. Allah hakkımızdan hayırlısını nasip etsin... dedi..

Melik KAYA Kimdir..

Melik Kaya, 1978 yılında Erzurum’un Tekman ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladı. 1998 yılında İstanbul Sultanbeyli ilçesine yerleşti ve tekstil sektöründe faaliyet göstermeye başladı. Bir kız ve bir erkek çocuğunun babası olan Melik Kaya, iş hayatında da önemli adımlar atmıştır.

Günümüzde, Melik Kaya’nın liderlik yetenekleri ve iş ahlakı, Erzurum ve Sultanbeyli genelinde takdir edilmektedir. Ayrıca, Melik Kaya’nın girişimcilik ruhu ve sektördeki deneyimi, tekstil alanında yeni projeler konusunda önemli bir potansiyel taşımaktadır. Sosyal sorumluluk projelerine olan katkıları da dikkate değerdir. Gençlik yıllarında siyasetle tanıştı ve AK Parti Gençlik Kolları’nda görev yaptı..!

GÜNDEM

DÜNYA