SANCAKTEPE ARDAHAN İL DERNEĞİ, MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Sancaktepe Ardahan İl Derneği yönetimi, halk ile kamu arasında köprü olan, Sancaktepe muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Sancaktepe Ardahan İl Derneği, Muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Sancaktepe Muhtarları ile kahvaltı programında buluşan Sancaktepe Ardahan İl Derneği Başkanı Mustafa Doğru ; " Sancaktepe’nin sorunları hakkında, Ardahanlı hemşerilerimiz başta olmak üzere Sancaktepeli vatandaşlarımıza maddi-manevi olarak muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde nasıl destekte bulunabileceğimizi, Sancaktepe’nin geleceği olan çocuklarımız için neler yapabileceğimizi, dernek yönetimi olarak 22 Aralık’ta  “İçimde Hayat Var” isimli çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik düzenleyeceğimiz tiyatro programımızı, yine ilerleyen aylarda Sancaktepeli hemşerilerimize düzenleyeceğimiz Halk Ozanlarından oluşan müzik dinletisini, 23 Şubat Ardahan’ın kurtuluşunda düzenleyecek olduğumuz gecemiz ve ayrıca yine spora, sanata, eğitime, kadınlarımıza, çocuklarımıza dair planlamış olduğumuz bir çok proje hakkında konuştuk ve istişarelerde bulunduk." dedi.

Dernek Başkanı Mustafa Doğru Muhtarlara teşekkür etti

Sancaktepe Ardahan İl Derneği Başkanı Mustafa Doğru ; " Kahvaltımıza katılan Muhtarlarımıza  nazik davranışlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Dayanışma içerisinde güzel hizmetler vereceğimize, yenilikler getireceğimize, projelerle Sancaktepe Ardahan İl Derneği olarak ses getireceğimize ve ilçemizin yıldızını parlatacağımıza inanıyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma olduktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yoktur." ifadelerinde bulundu.

GÜNDEM

DÜNYA