SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI ALPER YEĞİN, MAZBATASINI ALDI VE BELEDİYEDE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

CHP'den Sancaktepe Belediye Başkanı seçilen Yeğin, görevi devraldı. Mevcut Belediye Başkanı Şeyma Dövücü, görevi Yeğin'e devretti.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, mazbatasını aldı ve belediyede devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Devir teslim töreninde konuşan Yeğin, "Öncelikle Sancaktepe halkına çok teşekkür etmek istiyorum. Sancaktepe halkı, 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partimize büyük bir güven ve oy onuruyla destek oldu. Bundan dolayı bütün Sancaktepelilere çok teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte, oy veren veya vermeyen herkesi ayrıştırmadan, özel ayrıcalıklar yapmadan hizmet edilecek. Seçim süreci boyunca da vurguladığımız gibi, kişilere, gruplara veya zümrelere değil, tamamen millete hizmet dönemi başlamıştır. Bizi Belediye Başkanı olarak tercih eden tüm Sancaktepelilere teşekkür ediyorum. Kimsenin değil, herkesin Sancaktepe'nin hizmetçisiyim. Ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Hep birlikte Sancaktepe için güzel hizmetler yapacağız." şeklinde konuştu.

Yeğin, belediye binasının önündeki kalabalığı selamlayarak, "Hep beraber başardık. Bize destek veren veya vermeyen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

 


GÜNDEM

DÜNYA