SULTANBEYLİ'DE BİTLİSLİLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sultanbeyli'de çeşitli noktalarda düzenlenen iftar yemekleri, hemşehrileri bir araya getirmeye devam ediyor.

Sultanbeyli'de Bitlisliler İftar Yemeğinde Buluştu

Bu kapsamda, Sultanbeyli Bitlis Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Bitlisliler buluştu. Yemeğe çeşitli siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtar adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bitlisliler Derneği'nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği, Orhangazi Mahallesi'nde bulunan dernek binasında gerçekleşti. Dualar eşliğinde başlayan iftar, ezanın okunmasıyla hep birlikte açıldı. Yemek sonunda, vatandaşlar Bitlisliler Derneği Başkanı Cesari Mercan'a teşekkürlerini sundu. Dualarda birlik ve beraberlik vurgusu ön plandaydı, "Eller birlik ve beraberlik için kalktı, Allah birliğimizi bozmasın" temennisinde bulunuldu.

Bitlisliler Derneği Başkanı Cesari Mercan, geleneksel iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederek, "11 ayın sultanı Ramazan ayında yine bir araya geldik. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ederiz. Gönül soframızı açtık, hemşehrilerimizin yanında misafirlerimiz de bizimle soframıza geldi. Geleneksel olarak her sene iftar sofralarımızı paylaşacağız, Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın" dedi.

 

GÜNDEM

DÜNYA