SULTANBEYLİ’NİN YÜKSELEN DEĞERİ

İMZA ATTIĞI SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ İLE TAKDİR TOPLAYAN KAI PLATFORMU, BU KEZ KAHVALTIDA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

SULTANBEYLİ’NİN YÜKSELEN DEĞERİ

Son dönemlerde imza attığı sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Yüksel Çelik önderliğindeki Sultanbeyli Kars Ardahan Iğdır Platformu, yöresel kahvaltı programında hemşehrileri bir araya geldi.

Katılımın yoğun olduğu kahvaltı programına mahalle muhtarları ve STK temsilcileri de katılım sağladı. Amaçlarının Sultanbeyli’de iz bırakan projelere imza atmak olduğunu belirten Başkan Çelik, “Amacımız insanlara faydalı projelere imza atmak. Bu konuda da KAI Platformu olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Özellikle muhtarlarımızdan da ellerini taşın altına koymalarını bekliyoruz. Kısa süre önce kurduğumuz platform ile çok güzel işlere imza attık. Yeterli mi? Tabi ki hayır. Bizimkisi bir bakıma iyilikte yarıştır. Bu konuda diğer dernek ve platformlara da örnek olabiliyorsak ne mutlu bize. Sizlerin huzurunda bu iyilik yarışında yoğun bir gayret ortaya koyan yol arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde 15 mahalle muhtarının tespit ettiği tüm yaşlı, engelli ve hastalara hasta yatağı ve tekerlekli sandalye dağıtan KAI Platformu, ilçe halkının büyük takdirini kazanmıştı. Platform Başkanı Çelik de bu sosyal sorumluluk projesi ile ilgili yaptığı açıklamada “Sultanbeyli’de ne kadar ihtiyaç sahibi varsa hepsine memleket, dil, din, görüş ayrımı olmaksızın KAI Platformu olarak ihtiyaçlarını karşılamak, dertlerine ortak olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” demişti.

GÜNDEM

DÜNYA