AK PARTİ İSTANBUL SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 2024 ALİ TOMBAŞ KİMDİR..!

AK Parti, İstanbul’da 39 ilçenin belediye başkan adaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bir törenle kamuoyuna tanıttı. Sultanbeyli’de ise mevcut belediye başkanı Hüseyin Keskin’in yerine ilçe başkanı Ali Tombaş aday gösterildi.

AK Parti İstanbul Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı 2024 Ali Tombaş kimdir..!

Ali Tombaş, AK Parti’nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasete atıldı ve mahalle yönetim kurulu üyeliğinden ilçe başkanlığına kadar partinin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Tombaş, sosyal belediyecilik anlayışı ve iletişim becerisiyle tanınıyor. Sultanbeyli’yi daha yaşanabilir, daha modern ve daha gelişmiş bir ilçe yapmak için çalıştığını söyleyen Tombaş, projelerini ve vaatlerini önümüzdeki günlerde seçmenlerle paylaşacağını belirtti. Tombaş, “Sultanbeyli’yi AK Parti’nin vizyonuyla buluşturacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimizin desteğiyle, Sultanbeyli’yi hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Ali TOMBAŞ Kimdir..!

Ali Tombaş, 1973 yılında Ordu-Ünye’de doğmuştur. İlköğretimini köyünde, ortaöğretim ve lise eğitimini Ünye İmam Hatip Lisesi’nde tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Tombaş, ticari faaliyetlerine kendi şirketinde devam etmektedir.

Siyasi hayatına 1994 yılında Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı ile başlayan Tombaş, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren sırasıyla Sultanbeyli Ahmet Yesevi Mahallesi Mahalle Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004-2009 Sultanbeyli Belediye Meclis Üyeliği ve Encümen üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 2008 yılında yapılan AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresi ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir.

2018 yılına kadar sırasıyla Tanıtım Medya, Halkla İlişkiler, Seçim İşleri ve Teşkilatlanma Birim Başkanlığı görevlerinde bulunan Tombaş, 2014 Sultanbeyli Yerel Seçimleri, 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi, 2015 Haziran-Kasım Genel Seçimleri, 2017 Anayasa Referandumu Halk Oylaması Sultanbeyli Seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevlerini yürütmüştür.

Evli ve iki çocuk babası olan Ali Tombaş, AK Parti Sultanbeyli 6. Olağan İlçe Kongresinde İlçe Başkanı olarak seçilmiştir. AK Parti Sultanbeyli 7. Olağan İlçe Kongresinde tekrar İlçe Başkanı olarak seçilerek görevine devam etmektedir.

Ali Tombaş, 2024 Mahalli İdareler seçiminde Sultanbeyli Belediye Başkan adayıdır 12. Tombaş’ın siyasi kariyeri boyunca görev yaptığı STK’lar arasında Milli Gençlik Vakfı, Ensar Vakfı ve AK Parti Sultanbeyli İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği bulunmaktadır...!

GÜNDEM

DÜNYA