“BİLAL BAĞATUR, ‘TATVAN İÇİN ÇALIŞMA ZAMANI’ SLOGANIYLA ADAY ADAYLIĞINI İLAN ETTİ”

Tatvan’nın tanınmış simalarından biri olan Bİlal BAĞATUR, AK Parti’den TATVAN Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı

“Bilal BAĞATUR, ‘TATVAN için Çalışma Zamanı’ Sloganıyla Aday Adaylığını İlan Etti”

Bağatur, parti kurullarının ve halkın desteğini alarak, TATVAN'ı Doğunu'nun en modern ve yaşanılabilir ilçelerinden biri yapmayı hedefliyor. Bağatur, ilçeye farkındalık yaratacak projelerle hizmet etmek istiyor.
Bağatur, TATVAN Belediye Başkanlığı için aday adaylığını, AK Parti İlçe Başkanlığına  başvuru dilekçesini vererek resmileştirdi. Bağatur, basın toplantısında yaptığı açıklamada, “TATVAN için çalışma vakti” sloganıyla yola çıktığını belirtti. Bağatur, “Cumhurbaşkanımızın izinde Türkiye Yüzyılına yakışır bir TATVAN için İl ve İlçe Başkanlarımız ve teşkilatlarımızla ahenk içinde birlikte yeni hedeflere heyecanla gitmek için tüm halkımızı kucaklayacağız” dedi.


Bağatur, TATVAN'ı yeni vizyon ve misyon kazandırmak için tasarladığı projelerini, aday olması halinde halkla paylaşacağını söyledi. Bağatur, “Amacımız TATVAN'ımızı doğunun en yaşanılabilir ilçelerinden biri yapmak. Mevla’nın takdiri ve parti yetkililerimizin olurlarıyla aday olduktan sonra şimdiye kadar tasarladığımız projelerimizi siz değerli ilçe halkımızla paylaşacağız. Kıymetli TATVAN'LI hemşerilerimin teveccühüyle Belediye Başkanı seçilmemizle birlikte tüm projelerimizi önceliklerine göre sırasıyla hayata geçireceğiz. Dünden bu güne ilçemize yapılan çok sayıda faydalı projelerle birlikte kendi projelerimizi ekleyerek kısa zamanda çok yol katetmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Bağatur, TATVAN'ın hak ettiği konuma gelmesi için gece gündüz demeden çalışacağını vurguladı. Bağatur, “Biz TATVAN'a hizmet etmek için önce parti kurullarımızdan sonra da halkımızdan destek bekliyoruz. Tek dileğimiz ilçemizin yaşanılabilir noktasında hak ettiği konuma gelmesi. Bu nedenle ilçemizi yarınlara ve gelecek nesillerimize yakışacak duruma getirmek için bu gün burada sizlerin huzurunda aday adaylığımı açıkladım” dedi. Bağatur, konuşmasının sonunda basın mensuplarına, katılımcılara ve beraberindeki heyete teşekkür etti ve aday adaylığının ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.


"Bilal BAĞATUR KİMDİR,
1978 yılında Tatvan’da doğdu. İlköğrenimini Tatvan Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2003 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. gençlik yıllarında siyasetle tanıştı, 2002 yılında Ak Parti Elâzığ Gençlik Kolları Kurucu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yürüttü. 2003-2007 yılları arasında Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Bitlis Meslek Yüksek Okulu, Doğu Yazılım ve Danışmanlık Şirketi’nde ve İstanbul’da  çeşitli mühendislik firmalarında görev yaptı. 2007 yılından itibaren Pendik Belediyesi’nde Fen İşleri ve Yapı Kontrol müdürlükleri bünyesinde şef ve müdür görevlerinde bulundu. PEAK (Pendik Belediyesi Arama Kurtarma) ekipleri ile AFAD bünyesinde İzmir ve Hatay depremlerinde arama kurtarma görevlerinde bizzat yer aldı. Ayrıca Hatay depreminde Pendik Belediyesi’nin faaliyetlerini organize etti. Halen Pendik Belediyesi’nde çalışmakta olan "Bilal BAĞATUR". Evli ve 2 çocuk babasıdır.

GÜNDEM

DÜNYA