ALPER YEĞİN KİMDİR? CHP SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ALPER YEĞİN

31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere az bir zaman kala, CHP'de birçok il ve ilçenin belediye başkanı adayları belli olmaya başladı. Sancaktepe ilçesi için CHP'nin adayını açıklamasıyla birlikte, Alper Yeğin'in ismi ön plana çıktı. Peki, CHP'nin Sancaktepe Belediye Başkanı adayı olan Alper Yeğin kimdir?

Alper Yeğin kimdir? CHP Sancaktepe Belediye Başkanı Adayı Alper Yeğin

Alper Yeğin, İstanbul'un tanınmış iş insanlarından biridir ve aynı zamanda bir siyasetçi ve yerel yönetim uzmanıdır. Kariyerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Metro İstanbul A.Ş'de üst düzey yönetici olarak başlamıştır. Bu görevi Mayıs 2022'den bu yana sürdüren Yeğin, aynı zamanda İBB'ye bağlı bir diğer iştirak olan İSTAÇ A.Ş'de danışmanlık yapmıştır.

CHP'nin Sancaktepe ilçesi için belirlediği Alper Yeğin, deneyimli bir iş insanı olarak yanı sıra, yerel yönetim konularında da uzmanlığıyla öne çıkmaktadır. Partisi tarafından Sancaktepe Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmesi, Yeğin'in kent yönetimi ve yerel hizmetler konusundaki bilgi birikimi ve liderlik vasıflarına verilen önemi göstermektedir. Bu seçimlerde Sancaktepe ilçesinin geleceğine dair hedefleri ve projeleriyle seçmenlerin karşısına çıkması beklenmektedir.

GÜNDEM

DÜNYA